Projecten organiseren met Wunderkit voor iPhone

wunderkit appSamen met collega's, vrienden, studiegenoten of familie aan een project werken? Dan is Wunderkit voor iPhone een zeer geschikte app. Met deze app organiseer je namelijk samen een project, of deze nou groot- of kleinschalig is. Zoals de naam van de app doet vermoeden is Wunderkit ontwikkeld door de ontwikkelaar van het populaire Wunderlist en is de app dus van een hoge kwaliteit.

In Wunderkit kan je meerdere projecten aanmaken waar je andere personen aan toe kan voegen die meewerken. Binnen een project (of workspace zoals dat in Wunderlist heet) vind je drie onderdelen.

In het Dashboard vind je de laatste statusupdates van iedereen die aan de projectgroep is toegevoegd. Hier kan je dus opmerkingen, discussies en andere updates vinden of je kan ze natuurlijk ook zelf op het Dashboard plaatsen. In Tasks kan je alle taken die nodig zijn om het project tot een goed einde te brengen toevoegen en beheren. Je kan personen aanwijzen die gaan werken aan een taak en je kan reacties bij een taak achterlaten. Tenslotte kunnen jij en alle andere personen uit de projectgroep in Notes notities achterlaten. Deze notities kunnen leuk worden gevonden zoals je ook op Facebook doet en iedereen kan op notities reageren.

Screenshots

Wunderkit iPhoneWunderkit iPhone

Wunderlist is gratis in gebruik maar bepaalde functies kunnen alleen met een Pro-account worden uitgevoerd zoals het aanmaken en verdelen van taken. Gratis of niet, bij beide keuzes zal je geen advertenties tegenkomen en je kunt zo veel projecten aanmaken als je zelf wilt!

Ondanks dat de zusterapp Wunderlist van dezelfde ontwikkelaar wel over een iPad-versie beschikt, doet Wunderkit dat (nog) niet. Wel is er een beta-versie van de app verkrijgbaar voor de Mac en kan je Wunderkit ook gebruiken via de website waar je kunt inloggen of jezelf kunt registreren.


Wunderkit voor iPhone

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord