Apps Voor Niks: Ant Turns Zombie, Meernotes en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

ant turns zombieVandaag in Apps Voor Niks: Een leuk, verslavend en mooi spel waarin je de mieren helpt om te ontkomen aan het zombie-virus, een app waarmee je stijlvol notities kan maken en een combinatie van twee bestsellers uit de App Store. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Ant Turns Zombie voor iPhone & iPad

Ant Turns Zombie is een leuke game met mooie graphics waarvan je de gameplay snel doorhebt maar het spel soms toch erg moeilijk uit kan pakken. Het heeft iets weg van Flight Control. Je moet in Ant Turns Zombie de mieren naar hun holletjes leiden voordat ze worden geïnfecteerd door het zombie-virus. Dit doe je door op een mier te tikken en vervolgens een lijn te trekken naar het juiste hol. Tijdens het begeleiden van de mieren kan je op weg naar de holletjes fruit en andere objecten sparen om zo bonuspunten te scoren.

Ant Turns Zombie

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Meernotes voor iPhone

Meernotes is een prachtige app om notities mee te maken. Niet alleen het design springt in het oog maar ook de mogelijkheden van de app om stijlvolle notities te maken op je iPhone is een groot voordeel van Meernotes in vergelijking met andere notitie-apps. Je kunt namelijk meerdere notitieboeken aanmaken en deze voorzien van een mooie voorkant en je kan in notities van lettertype wijzigen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Jump Birdy Jump voor iPhone & iPad

In Jump Birdy Jump is het aan jou de taak om het gele vogeltje naar zijn groene wederhelft te brengen. Daarbij moet je zo veel mogelijk sterren verzamelen en de hindernissen ontwijken. Je schiet het gele vogeltje af door middel van een soort katapult. Trek aan het strakke touwtje, richt en op naar het volgende touwtje totdat je op het touwtje bent waar het groene vogeltje zich bevindt.

Jump Birdy Jump

Jump Birdy Jump is daarmee een goede combinatie van de twee bestsellers Angry Birds en Cut the Rope.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord