Prachtige valentijnskaarten versturen per mail vanaf je iPhone of iPod touch

valentine postcards appDe veertiende is het weer zover: Valentijn 2012! Of je nou al weet wie het voor dit jaar gaat worden of niet, je kunt maar beter alvast de nieuwe app Valentine's Postcards installeren op je iPhone of iPod touch. Deze app is namelijk ideaal om, anoniem of niet, een mooie, persoonlijke en vooral liefdevolle kaart naar je Valentijn te sturen!

In Valentine's Postcards e-mail je met gemak prachtige kaarten in het teken van de liefde en in het teken Valentijn naar iemands anders inbox. Je kunt kiezen uit vijftien verschillende designs maar je kan er ook voor kiezen om je eigen foto's te verwerken in de kaart en je eigen teksten te schrijven om het allemaal nog persoonlijker te maken.

Screenshot

Je kunt ervoor kiezen om de kaart te versturen via je eigen e-mailadres maar dat levert een probleem op wanneer je de kaart anoniem naar iemand wilt verzenden. Daarom kan de app ook anoniem de kaart versturen. In beide gevallen zal de kaart in een HTML-formaat verstuurd worden zodat de ontvanger geen problemen zal hebben met het bekijken van de kaart want dat zou natuurlijk zonde zijn!


Valentine's Postcards voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord