Plaats foto's van vroeger op je Facebook-tijdlijn vanaf je iPhone met Timeline Photos

timeline photos app iphoneFacebook introduceerde een tijdje geleden al een nieuwe indeling voor je profiel op het grootste sociale netwerk op de wereld. Timeline, of in het Nederlands Tijdlijn, laat je je profiel als een tijdlijn weergeven waarop je al je gebeurtenissen kan bekijken. Je kunt zelf kiezen of je op dit moment gebruik wilt maken van Tijdlijn via de Facebook-website.

Met de nieuwe Tijdlijn als profiel kan je niet alleen gebeurtenissen van vandaag aan je profiel toevoegen maar Tijdlijn maakt het ook mogelijk om gebeurtenissen toe te voegen die zijn gebeurd in de tijd voordat je Facebook gebruikte. Denk bijvoorbeeld aan de eerste dag dat je naar de middelbare school ging of toen je een wereldreis ging maken.

Screenshots

Timeline Photos

Bij al deze vroegere gebeurtenissen horen natuurlijk de foto's van die tijd. Met de nieuwe Timeline Photos app voor iPhone en iPod touch van ontwikkelaar Hipster kan je gemakkelijk deze foto's van vroeger toevoegen aan je Tijdlijn.

Je kiest simpelweg een foto uit je filmrol of je scant een foto met de camera van je iPhone of iPod touch. Daarna kies je de bijhorende datum en kan je eventueel nog een beschrijving toevoegen. Daarna klik je op de knop en plaats je de foto direct op je Tijdlijn waarna de foto zichtbaar is op je Tijdlijn-profiel op de bijhorende datum.


Timeline Photos voor iPhone

Prijs: Gratis!
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord