Officiële AMBER Alert app voor iPhone nu beschikbaar

ambert alert appGisteren is de officiële app van AMBER Alert Nederland beschikbaar gekomen in de App Store voor iPhone en iPod touch. AMBER Alert zorgt ervoor dat binnen tien minuten miljoenen Nederlanders een beschrijving en foto van een vermist kind ontvangen via bijvoorbeeld hun mobiele telefoon, televisie of internet.

In de app krijg je automatisch een push-notificatie wanneer de politie een AMBER Alert uitzendt en je ziet direct de beschrijving en de foto van het zoekgeraakte kind. Wanneer je het vermist kind gezien denkt te hebben kan je direct vanuit de applicatie contact opnemen met de politie.

Screenshots

Naast het ontvangen van AMBER Alerts via een push-notificatie vind je in de app ook beschrijvingen en foto's van kinderen die al vermist waren. Ook voor deze kinderen kan je direct naar de politie bellen.

In het ergste geval dat één van je eigen kinderen vermist raakt, dan helpt de app je om informatie over jouw kind zo snel mogelijk te versturen naar de politie. Je voegt een pasfoto toe en andere gegevens van jouw kind. Je kunt daarna deze informatie direct versturen naar de politie.


AMBER Alert Nederland voor iPhone

Prijs: Gratis
app beoordeling_5sterren

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord