Apps Voor Niks: Cat's Revenge, DMD Panorama en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

cat's revengeVandaag in Apps Voor Niks: Een kat en muisspel op de iPhone, een app waarmee je gemakkelijk een mooie panorama-foto maakt, een app waarmee je eigen effecten toe kan voegen aan je foto's en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Cat's Revenge voor iPhone

Help de kat in Cat's Revenge om de muizen een lesje te leren en om zijn territorium terug te pakken. Het is namelijk de hoogste tijd voor wraak nadat de gemene muizen al het eten van de kat hebben weggenomen en niets voor hem hebben overgelaten.

Raak de muizen door middel van een muizenval met kaasachtige objecten om ze uit te schakelen. Het liefst allemaal in één keer. Dan rest alleen nog te taak om ze op te pakken en ze naar de prullenbak te slepen om voorgoed afscheid van ze te nemen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


DMD Panorama voor iPhone

Panorama-foto's maken kan helaas niet met de standaard Camera-app op je iPhone of iPod touch. DMD Panorama maakt het mogelijk en werkt uitstekend. Met deze app maak je eenvoudig een panorama-foto waarna je deze direct met je vrienden kan delen via Twitter, Facebook of e-mail!

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


aremaC voor iPhone

Het toevoegen van een effect of filter aan een eigen foto kan tegenwoordig met een groot aantal apps in de App Store. aremaC bevat een enorm groot aanbod in effecten die je in een handomdraai toevoegt aan een foto. Maar aremaC biedt meer. Je kunt namelijk ook je eigen creativiteit gebruiken en zelf effecten maken in aremaC en deze delen via de online community. Dan kunnen andere gebruikers jouw effecten ook voor hun foto's gebruiken.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


Sticky Notes voor iPad

Sticky Notes voor iPad is een prima app om, zoals de naam je waarschijnlijk al deed vermoeden, plaknotities op je iPad te gebruiken. Je maakt eenvoudig een nieuwe notitie aan, je kan de kleur van de plaknotitie wijzigen en je kan je ze positie veranderen. Ideaal dus om herinneringen, boodschappenlijstjes en ideeën te bewaren.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord