Ultra Contact voor iPhone: een prima alternatief voor de standaard Contacten-app

ultra contact appZou je willen dat je over meer functies zou beschikken in de standaard Contacten-app op de iPhone? Dan zou je eens Ultra Contact moeten overwegen. Deze nieuwe app biedt meer functies en ziet er een stuk gezelliger uit en is daardoor voor €1,59 een prima vervanger voor de standaard Contacten-app.

In Ultra Contact kan je in veel minder stappen iemand bellen, een sms sturen of aan iemand een e-mail versturen. In de app wordt namelijk naast elk contact in de lijst drie iconen weergegeven. Via deze iconen kan je meteen de gewenste actie uitvoeren zonder dat je, zoals in de standaard Contacten-app, eerst naar de detail-pagina van een contact moet gaan en daarna pas voor bellen, sms-en of e-mailen kan kiezen.

Screenshots

Een andere belangrijke functie van Ultra Contact is de mogelijkheid om al je contacten in te delen in groepen. Je kunt bijvoorbeeld op deze manier een groep aanmaken voor familie en een groep voor collega's. Hiermee kan je contacten beter ordenen en kan je sneller een contact opzoeken. Je kunt in Ultra Contact zo veel groepen aanmaken als je wilt.

Het uiterlijk van Ultra Contact ziet er erg gelikt uit. Er worden gezellige houttinten gebruikt en ook het weergeven van een foto naast elke naam in de contactenlijst doet het uiterlijk ten goede.


Ultra Contact voor iPhone

Prijs: € 1,59

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord