Apps Voor Niks: PolyMagic, Awesome Days en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

polymagicVandaag in Apps Voor Niks: Voeg foto's samen in 64 verschillende lay-outs, een afteller naar belangrijke gebeurtenissen die staan te wachten en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Polymagic voor iPhone & iPad

Het samenvoegen van meerdere foto's in een soort collage kan een bijzonder en vooral mooi resultaat opleveren. Met Polymagic kan je gemakkelijk enkele foto's samenvoegen in 64 verschillende lay-outs. De keuze is veelzijdig en de grootte van de vlakken is ook nog eens naar wens aan te passen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Alarm Clock voor iPhone

Alarm Clock is een prachtige klok voor 's nachts op je nachtkastje voor je iPhone of iPod touch. Een wekfunctie kan dan ook niet ontbreken en die functie werkt heel simpel. Verschuif simpelweg de groene wijzer naar het tijdstip waarop je gewekt wil worden en je kunt de wekker aanzetten door simpelweg op het scherm te tikken.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


Awesome Days voor iPhone

We leven in een drukke wereld en in die wereld moet je allerlei belangrijke gebeurtenissen onthouden. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, vergadering of een tentamenperiode. Met Awesome Days vergeet je zulke gebeurtenissen nooit meer want de app telt namelijk het aantal dagen voor je af totdat de datum waarop de gebeurtenis plaatsvindt bereikt is. 

Je kunt aan elke gebeurtenis een speciaal uiterlijk toevoegen door uit verschillende thema's te kiezen, achtergronden aan te passen etc.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Jambalaya voor iPhone & iPad

In Jambalaya voor iPhone en iPad is het bedoeling zo veel mogelijk woorden te maken van een bepaald aantal gegeven letters. Helaas het spel op dit moment alleen te spelen met Engelse woorden en dus misschien wel een ideale manier om je woordenschat van de Engelse taal te verbeteren en jezelf te testen in je Engelse woordenkennis.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord