Apps Voor Niks: Coloring Pages, AppSketcher en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

coloring pagesVandaag in Apps Voor Niks: Een kleurboek op de iPad voor zowel kleine als grote kinderen, een app waarin je ideeën voor andere apps kan schetsen en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Coloring Pages voor iPad

Coloring Pages is een kleurboek voor kinderen op de iPad. Dankzij de eenvoudige interface is het ideaal voor zowel grote als kleine kinderen. Met kant-en-klare tekeningen om in te kleuren, verschillende kleuren, keuze uit een verfkwast, potlood en verfspuit en verschillende achtergronden! En de gum kan uiteraard niet ontbreken!

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


AppSketcher voor iPad

AppSketcher is een erg simpele en handige iPad-app waarmee ontwikkelaars van apps voor iPhone, iPad en iPod touch hun ideeën voor een app kunnen uitwerken. De meeste apps beginnen immers op papier en dat is precies hetgene dat je met AppSketcher kan doen: het schetsen van een iPhone- of iPad-app.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


PhotoString voor iPhone

Zet je foto's mooi bij elkaar in een verticale collage met PhotoString voor iPhone. Met deze app heb je binnen enkele je eigen collage foto's bij elkaar wat een mooi effect kan geven. Voeg bijvoorbeeld foto's van verschillende zonsondergangen bij elkaar of foto's van mooi vuurwerk.

PhotoString voor iPhone

Alle collages die je maakt kan je snel delen met je vrienden via Facebook, Twitter en Tumblr of e-mail.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord