Treinreizen plannen nu mogelijk in Railway NL voor iPhone

infomaps railway nlVorig jaar werd de nieuwe app 'Infomaps Railway NL' uitgebracht voor de iPhone in de App Store. Deze app staat vooral bekend om vertrektijden van treinen van een geselecteerde treinreis snel en efficiënt te bekijken. Alle informatie die je nodig hebt, bevindt zich namelijk in het overzichtelijke hoofdscherm.

Eén functie werd echter gemist in de applicatie en dat was het plannen van een treinreis. Je kon in Railway NL namelijk alleen de eerstvolgende vertrektijden bekijken van een treinreis en een verder tijdstip kiezen kon niet. Daar komt nu verandering in want de ontwikkelaar heeft de app geüpdate naar versie 2.1 en zoals beloofd beschikt deze versie over de mogelijkheid om een treinreis te plannen en heb je toegang tot de spoorkaart van Nederland.

Screenshots

railway nl iphonerailway nl iphone

Je begint het plannen van een treinreis in de nieuwe versie van Railway NL door in het bovenste menu op 'Planner' te drukken. Je komt vervolgens in een scherm waarop je een datum en tijdstip kan kiezen. Daarnaast is het mogelijk om dit tijdstip als vertrek- of aankomsttijd te selecteren. Nadat je op 'Gereed' hebt gedrukt, komen de beschikbare vertrektijden op het gekozen tijdstip van de geselecteerde treinreis tevoorschijn.

Naast de nieuwe plannings-functie is de interface van Railway NL ook onder handen genomen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van vinger-gestures om het gebruik van de app nog efficiënter te maken.

Screenshots

railway nl iphonerailway nl iphone

De app kan je voor slechts 79 cent downloaden in de App Store.

De actie met betrekking tot de promocodes is beeïndigd.


Infomaps Railway NL voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord