Apps Voor Niks: Push Panic, Netrobe en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

push panic appVandaag in Apps Voor Niks: Een uniek puzzelspel op je iPhone en iPad met gekleurde blokken, een app waarmee je veilig je wachtwoorden kan bewaren en een app waarmee je kledingcollectie kan managen. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Push Panic! voor iPhone & iPad

Push Panic! is een unieke puzzelgame op je iPhone en iPad waarin je zo veel mogelijk punten scoort door zo veel mogelijk blokken van dezelfde kleur weg te spelen. En die blokken wegspelen doe je door combinaties van kleuren te maken voordat de toren van blokken de rode lijn bereikt.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


PasswordWallet voor iPhone & iPad

 

Sla al je wachtwoorden en gebruikersnamen op op je iPhone of iPad versleuteld met een eigen wachtwoord in PasswordWallet. En wanneer je, om welke reden dan ook, de app kwijtraakt met al je wachtwoorden erin opgeslagen, dan kan je altijd terugkomen op een back-up die op je computer zonder speciale software geopend kan worden.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


Netrobe voor iPhone

Houd de kledingcollectie uit je kledingkast bij in Netrobe voor iPhone! In deze applicatie kan je je kleren online toevoegen aan jouw collectie door ze te fotograferen of door ze op te zoeken in een database. Daarna kan je outfits creeëren of je kledingkast delen met je vrienden.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord