Apps Voor Niks: Cheezia, Discovr Movies en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

cheeziaVandaag in Apps Voor Niks: Een spel voor liefhebbers van kaas, een handige app waarmee je op interactieve manier films van jouw smaak kan ontdekken en een EA-game met een beetje van hunzelf en een beetje van Tiny Wings. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Cheezia voor iPhone

Wij Nederlanders houden natuurlijk van kaas en dat kan je bewijzen door in de Cheezia fabriek de schoenen aan te trekken van Packing Manager. In dit spel zorg jij ervoor dat het verpakken van stukken kazen goed verloopt en op de juiste manier in de verpakkingsdoos terecht komt.

Elke doos heeft een eigen kleur en een eigen icoon. Door twee wielen te bedienen kan je de kaas op de juiste manier verpakken. Met het linkerwiel geef je de verpakking de juiste kleur en met het rechterwiel het juiste icoontje.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Discovr Movies voor iPhone & iPad

Ben je op zoek naar een leuke of nieuwe film die je vanavond wil kijken? Gebruik dan Discovr Movies om films van jouw smaak te vinden.

In deze iPhone- en iPad-app begin je door de titel van een film in te tikken die jij leuk vond om te kijken. Daarna zoekt de app automatisch naar soortgelijke films die vallen in hetzelfde genre en geeft deze weer in een soort spinnenweb. Door dubbel op een film te tikken krijg je meer details over de film. Zo wordt het ontdekken van nieuwe films leuk op een interactieve manier op je iPhone en iPad.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Fly With Me voor iPhone

Fly With Me is een spel dat afgekeken heeft bij Tiny Wings. In dit, door EA ontwikkelde, spel kan je de vogel in elk level met zijn vleugels laten wapperen door op het scherm te tikken. Daarmee kan je zo veel mogelijk sterren verzamelen. Maar zo makkelijk wordt het je ook weer niet gemaakt. In ieder level dien je namelijk ook door gaten te vliegen en gevaarlijke obstakels te ontwijken zodat je veilig het einde van het level kan bereiken.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord