Vergeten uit te checken? OV Butler voor iPhone helpt je de borg te claimen

ov butler appReis je vaak met het openbaar vervoer dan is het goed mogelijk dat je gebruik maakt van de OV-chipkaart. Het is daarbij erg belangrijk om niet vergeten uit te checken omdat je anders de betaalde borg aan het begin van de reis niet automatisch terug krijgt. De procedure om alsnog die borg terug te krijgen kan behoorlijk omslachtig zijn. Om je te helpen is er nu OV Butler voor je iPhone of iPod touch.

Om OV Butler te kunnen gebruiken heb je wel een account op www.ov-chipkaart.nl nodig, daar haalt de app namelijk jouw reisgegevens op. Daarnaast moet je de juiste privacy-instellingen hebben. De optie 'Toon haltes, stations en productnamen' moet geselecteerd zijn en je moet je transactie-overzicht activeren. Dit kan enige tijd in beslag nemen.

Zodra je klaar bent om OV Butler te kunnen gebruiken zie je in de app je laatste reizen die je hebt gemaakt in de laatste zeven dagen. Je ziet daarbij bij welke reis of bij welke reizen je vergeten bent uit te checken. Per reis kan je dan aangeven of je de borg wilt claimen.

Screenshots

Wanneer je ervoor kiest om de borg te claimen, vul je de benodigde gegevens in. OV Butler zorgt er dan voor dat jouw claim terecht komt bij de juiste vervoerder. Deze zal de claim dan verder verwerken.

OV Butler is daarmee een must-have app als je vaak met de OV-chipkaart reist en het mooie is dat de app ook nog eens gratis te downloaden is!


OV Butler voor iPhone

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord