Apps Voor Niks: DOOO, AcePlayer en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

dooo appVandaag in Apps Voor Niks: Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke app om een takenlijst te beheren, een game waarin je vingers op de proef worden gesteld en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

DOOO voor iPhone

DOOO is een app waarmee je takenlijstjes voor jezelf kan maken en waarbij eenvoud en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De app bewijst dat door het overzichtelijke design van de app. Je ziet in één oogopslag welke taken je vandaag staan te wachten.

Aan een taak in DOOO kan je herinneringen toevoegen en je kan bepaalde taken prioteit geven. Ook items in de vorm van spraak en foto kunnen worden toegevoegd in DOOO.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Tap The Frog voor iPhone & iPad

In Tap The Frog voor iPhone en iPod touch draait alles om hoe snel jij met je vingers kan werken. In verschillende opdrachten moet je op verschillende manieren de schattige kikker of kikkers aantikken zo snel als je maar kan. Een goed reactievermogen is daarbij van groot belang! Hoe sneller deze is, hoe meer sterren je scoort voor het level.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» VOOR IPHONE » VOOR IPAD


Analytiks voor iPhone

Beheer je een eigen website en maak je daarbij gebruik van Google Analytics dan is deze app iets voor jou. In deze app vind je namelijk enkele statistieken (waaronder paginaweergaves, unieke bezoekers en inzicht in het gebruik van browsers) van jouw website uit Google Analytics mooi vormgegeven. Daarmee heb je deze statistieken altijd bij de hand op je iPhone en iPod touch.

Aardige berichtjes die de app geeft, motiveren je om je prestaties van gisteren, vandaag te verbeteren.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


AcePlayer voor iPhone & iPad

Met AcePlayer voor iPhone en iPad kan je een groot aantal video- en audiobestanden afspelen op je iOS-device. Daar valt onder andere .avi onder maar ook .mkv en .wma.

Je kunt bestanden die je met AcePlayer wilt afspelen op je iPhone, iPad of iPod touch op je iOS-device krijgen door de bestandsdeling in iTunes gebruiken maar de app maakt het ook mogelijk om dit via een browser of via FTP te doen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord