Adobe brengt Photoshop Touch uit voor iPad

adobe photoshop touch appAdobe Photoshop Touch is deze week beschikbaar gekomen voor de iPad. In deze nieuwe applicatie die speciaal voor tablets is ontwikkeld kan je afbeeldingen bewerken en ze op deze manier tot iets bijzonders maken.

De app bevat tal van functies, speciaal ontwikkeld voor tablets. Zo kan je in Photoshop Touch gebruik maken van layers, verschillende effecten, filters en nog veel meer. Ook het combineren van foto's en het plaatsen van teksten is in Adobe Photoshop Touch met een fluitje van een cent gebeurd, zonder dat je kennis nodig hebt van Photoshop op je Mac of PC. Photoshop Touch en de desktop-versie van PS zijn dan ook totaal niet met elkaar te vergelijken.

Screenshot

Ook bevat de app een functie waarmee je binnen een foto automatisch een selectie kan laten maken en deze selectie uit de foto knippen. Daarmee kan je bijvoorbeeld iemand plakken op een foto van een prachtig strand met blauwe zee. Uiteraard kan de functie waarmee je foto's kan delen met je vrienden niet ontbreken.

Om Adobe Photoshop Touch te kunnen gebruiken is een iPad 2 vereist moet hierop iOS 5 geïnstalleerd staan.


Adobe Photoshop Touch voor iPad

Prijs: € 7,99

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord