Apps Voor Niks: Face Switch en Learn Piano HD voor iPhone en iPad vandaag gratis

face switchVandaag in Apps Voor Niks: Voeg twee gezichten samen en aanschouw het hilarische resultaat in Face Switch en leer piano spelen met handige videolessen in Learn Piano HD. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Face Switch voor iPhone

Voeg twee gezichten samen tot één gezicht en maak hilarische plaatjes met Face Switch voor iPhone. Met deze app kan je bijvoorbeeld uitvinden hoe iemands kind er later mogelijk uit gaat zien of hoe jij eruit ziet met het kapsel van een familielid of vriend van je.

Importeer simpelweg minimaal twee portretfoto's en plaats de twee foto's boven elkaar en de pret kan beginnen. Face Switch detecteert meteen de kenmerken in het gezicht en de plaats van ogen waardoor je direct kan beginnen met mengen en combineren van de twee gezichten.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_5sterren

» DOWNLOADEN


Learn Piano HD voor iPhone & iPad

Stop met het uitgeven van geld aan pianolessen en probeer het met Learn Piano HD voor iPhone en iPad.  Met deze app kan je leren pianospelen door te beginnen met het leren van de basis en langzamerhand een hoger niveau aan te leren in de verschillende videolessen.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord