Apps Voor Niks: Nuts!, The Alarm App en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

nuts avnVandaag in Apps Voor Niks: Leid een schattige eekhoorn op weg naar boven in een eindeloos hoge boom in Nuts!, een stijlvolle wekker voor op je nachtkastje en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Nuts! voor iPhone & iPad

In Nuts! help je Jake, de schattige eekhoorn, op een weg naar boven in de eindeloos hoge boom. Door je iPhone of iPad te kantelen stuur je Jake rondom de hele boom en spaar je zo veel mogelijk munten en power-ups. Maar gevaar is natuurlijk altijd aanwezig en ook deze moet je ontwijken door te kantelen met je iOS-device.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


The Alarm App voor iPhone

The Alarm App voor iPhone en iPod touch is een stijlvolle wekker op je nachtkastje. Met deze app wordt je wakker met je eigen muziek of kan je in slaap vallen met je eigen muziek. Een mooi design die ook een nachtmodus biedt maken de app helemaal af.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_4sterren

» DOWNLOADEN


Backup Contacts voor iPhone

Een backup maken van je contacten op je iPhone kan behoorlijk handig zijn. Stel je voor dat je al je telefoonnummers kwijtraakt! Met Backup Contacts maak je eenvoudig een backup van je contactenlijst en kan deze eenvoudig exporteren naar bijvoorbeeld je computer. Daarna kan je vanaf je computer gemakkelijk een backup weer importeren op je iPhone waarna je al je contacten weer terug hebt.

Prijs: Tijdelijk gratis
app beoordeling_3sterren

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord