Steps. voor iPhone nieuwe concurrent voor Clear

steps appVorige maand hadden we het nog over Clear, een zeer simplistische takenlijst-app voor de iPhone. Deze app krijgt concurrentie van een nieuwe app die het snel en eenvoudig aanmaken en beheren van takenlijsten ook erg hoog in het vaandel heeft staan: Steps.

In Steps werk je met slechts één scherm dat de app overzichtelijk en gebruiksvriendelijk maakt. In de app kan je meerdere lijsten aanmaken en binnen deze lijsten verschillende taken aanmaken. En de cirkeltjes die je voor elke lijst en elke taak vindt, moeten het gaan doen in Steps. Aan deze cirkeltjes kan je namelijk snel opmaken of er nog taken moeten gebeuren of niet.

Onvoltooide taken hebben in Steps een open cirkeltje, voltooide taken een gesloten rondje. Alle taken die nog moeten gebeuren bevinden zich in de lijst 'Open' en alle voltooide taken in de lijst 'Closed'. Wanneer je een onvoltooide taak hebt voltooid tik je simpelweg op het cirkeltje waarna dit een rondje wordt en verdwijnt naar de lijst 'Closed'.

Screenshots

In Steps kan je aan taken ook deadlines toevoegen. Je kiest dan een dag en tijdstip waarop de taak voltooid moet zijn waarna de app je een notificatie kan geven. Ook kleurt een taak die dicht tegen de deadline aanzit automatisch rood en krijgt daarmee automatisch prioriteit doordat hij meer op zal vallen.


Steps. voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord