Apps Voor Niks: Angry 7, Tip & Share en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

email photo senderVandaag in Apps Voor Niks: Een spel waarbij het getal zeven van groot belang is, een app waarmee je meerdere foto's en video's in één keer kan verzenden en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Angry 7 voor iPhone

In Angry 7 is snelheid en een goed brein van levensbelang. Op een teller, die jij bedient, dien je zo hoog mogelijk te komen maar het getal zeven is dodelijk. Wanneer het volgende getal op de teller deelbaar is door het getal zeven of een zeven bevat en je tikt niet op de bom, dan is het spel afgelopen.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Email Photo Sender voor iPhone

Verstuur meerdere foto's en video's tegelijkertijd in één e-mail vanaf je iPhone of iPod touch met deze app. Selecteer de foto's die je wilt verzenden, bewerk ze eventueel nog, kies de gewenste revolutie en verzend. Handige functies in de app zijn het samenvoegen van meerdere foto's tot één en het verzenden van meerdere foto's als .ZIP-bestand.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Tip & Share voor iPhone & iPad

Met Tip & Share voor iPhone en iPad kan je eenvoudig en snel de fooi berekenen die je geeft aan het restaurant of andere gelegenheid waar je graag een fooi achter wilt laten. Vul simpelweg het bedrag in van de rekening en geef aan hoeveel procent fooi je wilt geven. De app berekent dan hoeveel je moet geven als fooi en hoeveel dat per persoon is.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord