Apps Voor Niks: Memorable Meals, Jenga en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

memorable meals app iphoneVandaag in Apps Voor Niks: Bewaar de meest bijzondere gerechten in Memorable Meals en speel het blokkenspel Jenga nu gratis op je iPhone. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Memorable Meals voor iPhone

Heb je net een gerecht gegeten aan je eigen eettafel of in een restaurant en vond je deze zo bijzonder dat je er het liefst een foto van maakt? Ga je gang in Memorable Meals. In deze app voeg je eenvoudig een bijzonder gerecht toe waaraan je goede herinneringen overgehouden hebt.

Je kunt aan ieder gerecht een foto, spraaknotities en tekstnotities toevoegen. Daarnaast kan je aangeven of je het gerecht thuis hebt gegeten of buiten de deur en of het ontbijt, lunch of diner was. Tenslotte kan je het gerecht toevoegen aan meerdere categorieën.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Jenga voor iPhone

Wie kent het oude spelletje Jenga nou niet? De houten toren met op elke verdieping drie blokjes die één voor één verwijderd moeten worden en bovenop gelegd moeten worden zodat de toren alsmaar hoger wordt, maar ook minder stabiel. Valt de toren dan is het game over!

In deze app is het mogelijk om met de gyroscoop van de iPhone 4 te werken of zonder. Met de gyroscoop ingeschakeld creëer je een denkbeeldige toren in de huiskamer waar je omheen moet lopen om te zien welk blokje de volgende is die je kan pakken. Leuk om met je vrienden te spelen of in je eentje. Helaas geen échte vervanger van de klassieke houten toren!

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Pin to Pinterest voor iPhone & iPad

Met Pin to Pinterest kan je gemakkelijk afbeeldingen van een website op jouw online prikbord op Pinterest prikken. Kopieer simpelweg de URL van de website in Safari en open Pin to Pinterest. De gekopieerde URL komt dan automatisch in het invulveld te staan. Tik daarna op 'Pin it!' en de app zoekt automatisch alle aanwezige afbeeldingen op de website op. Daarna kies je degene die je graag op je Pinterest-prikbord wilt prikken en tik je op 'Pin It'. Klus geklaard.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Discovr Apps voor iPhone & iPad 

De App Store staat inmiddels vol met apps en om leuke apps te ontdekken voor je iPhone en iPad kan daardoor knap lastig zijn. Met Discovr Apps kan je op een unieke en leuke manier de leukste en handigste apps ontdekken.

Je start door een app te selecteren, vervolgens zoekt de app naar soortgelijke apps die in dezelfde genre vallen en laat deze als een soort spinnenweb zien. Tik dubbel op een icoon van een app om meer informatie te krijgen zoals beschrijvingen, screenshots en de download-link naar de App Store.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord