Week Calendar voor iPhone geüpdate met nieuwe functies

week calendar app iphoneDe populaire agenda-app Week Calendar is deze week voorzien van een update naar versie 4.3. In deze nieuwe versie zijn tal van verbeteringen en wijzigingen doorgevoerd en zijn er nieuwe functies aan de app toegevoegd die het gebruik ervan alleen nog maar meer ten goede doen.

Allereerst vind je in Week Calendar nu 'rollende afspraken'. Je zult raar opkijken van de naam maar de functie is uitermate handig. Het maakt het namelijk mogelijk dat een afspraak automatisch een dag meeschuift in je agenda totdat je aangeeft dat de afspraak voltooid is. Ideaal dus om bijvoorbeeld taken nu ook in Week Calendar door te voeren.

Screenshots

Daarnaast worden agenda-items die in het verleden liggen nu door gebruik van kleuren wat meer op de achtergrond gezet waardoor afspraken die nog moeten komen meer zullen opvallen.

Verder is het nu mogelijk om afspraken met één tik op de knop te verplaatsen naar de toegevoegde deadline (due date) en is het mogelijk om items uit de prullenbak te bekijken en zelfs te herstellen door je vinger eventjes stil te houden op het prullenbak-icoon.


Week Calendar voor iPhone

Prijs: € 1,59

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord