Fruitig spel Fruit Go! tijdelijk gratis verkrijgbaar voor iPhone en iPad

fruit go iphone ipad appEen gevecht winnen doe je niet alleen door te richten en te schieten. Dat maakt het spel Fruit Go! goed duidelijk. In deze kloon van Angry Birds en Fragger is een slimme kop onmisbaar. Meng jezelf in een gevecht tussen vier verschillende fruitsoorten en een stel spuuglelijke zombies.

Het fruit, dat in het speelveld vanuit één punt weggeschoten moet worden, krijgt de hulp van meerdere wrede hulpmiddelen die de zombies uiteindelijk doen ondergaan. Ook moeten zij slim gebruikmaken van opgezette constructies en gaten om zombies in de val te lokken.

Screenshot

Het afschieten van fruit (voor zover een tomaat ook een fruit is) geschiet door, net zoals in Angry Birds, je vinger naar achter te trekken. De grootte van de pijl geeft aan met hoeveel kracht je het fruitstuk weg zal schieten. Anders dan in Angry Birds is het feit dat zombies niet zullen sterven wanneer zij geraakt worden door het afgeschoten fruit. Het fruit dient hen daarentegen te leiden op weg naar gevaarlijke hulpmiddelen zoals gif en planten met gemene naalden door ze bijvoorbeeld een duwtje te geven.

Voor elk level wordt een score bijgehouden. Je score wordt bepaald door het aantal overgehouden schietpogingen en het aantal verzamelde sterren die je in elk level tegen zal komen. In totaal beschikt het spel, dat in zowel iPhone- als iPad-versie verkrijgbaar is, over 144 levels dus uren speelplezier.


Fruit Go! voor iPhone & iPad

Prijs: Tijdelijk gratis

» VOOR IPHONE » VOOR IPAD

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord