Apps Voor Niks: SmartSync, Calendarium en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

smartsyncVandaag in Apps Voor Niks: Maak de informatie van je contacten compleet met SmartSync, eenvoudig en snel converteren en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg vanaf vandaag ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


SmartSync voor iPhone

SmartSync helpt je om je contacten die zich op je iPhone bevinden completer te maken. De app synchroniseert op een slimme manier alle contacten op Facebook en haalt hier hun aanvullende informatie vandaan. Ook haalt de app profielfoto's op zodat je een mooie foto van iemand te zien krijgt als je hem of haar belt of jij door diegene gebeld wordt.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


The Amazing Unit Converter voor iPhone

The Amazing Unit Converter is een converter voor je iPhone en iPod touch waarmee je zeer gemakkelijk en snel twee verschillende eenheden kan omrekenen. Handig voor op vakantie of voor op school.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Calendarium voor iPhone & iPad

In Calendarium voor iPhone en iPad vind je allerlei informatie over de dag van vandaag. Je vindt historische gebeurtenissen die zich ook op deze dag plaatsgevonden hebben en je vindt dagnummers, weeknummers en je kan controleren hoe laat de zon vandaag opkomt en weer ondergaat.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Fruit Go! voor iPhone & iPad 

Een gevecht win je niet alleen door af te vuren en te schieten. Een slimme kop en de hulp van wrede hulpmiddelen en vallen kunnen je goed van pas komen in Fruit Go! In dit spel ga je samen met allerlei verschillend fruit, met ieder zijn eigen kwaliteiten, het gevecht aan met de spuuglelijke zombies.

Schakel jij alle zombies uit en pak je zo veel mogelijk sterren in elk van de 144 levels die het spel biedt?

Prijs: Tijdelijk gratis

» VOOR IPHONE » VOOR IPAD


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord