Je dagelijkse leven in foto's in My Year In Pictures HD voor iPad

my year in pictures ipad appEen mooie manier om je dagelijkse leven in beeld te brengen is door iedere dag een foto van iets bijzonders of juist iets heel normaals te maken. Met de nieuwe iPad-app My Year In Pictures kan je voor iedere dag twee foto's maken en zo creeër je een persoonlijk fotodagboek.

Door elke dag één of twee foto's te maken zal je uiteindelijk in de kalender-weergave in de app een mooi overzicht krijgen van de afgelopen maanden. Je ziet in de kalender op iedere dag een thumbnail van de gemaakte foto op die dag.

Screenshot

Naast het toevoegen van foto's aan iedere dag is het in My Year In Pictures HD ook mogelijk om aan te geven of het een geslaagde dag was of een heel speciale dag en je kan aantekeningen toevoegen. Ook is het mogelijk om van een geselecteerde periode een video te maken van alle foto's die gemaakt zijn in die periode en deze te delen met je vrienden.

Deze nieuwe fotografie-app is daarmee uitermate geschikt voor mensen die al iedere dag foto's maken van het leven maar is ook ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie.


My Year In Pictures HD voor iPad

Prijs: € 2,39

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord