Apps Voor Niks: Robber Rabbits!, DrawOnMap en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

robber rabbitsVandaag in Apps Voor Niks: De schattigste overval ooit in Robber Rabbits!, tien verschillende games in één en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg vanaf nu ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Robber Rabbits! voor iPhone

Welkom bij de meest schattige overval ooit! Help de witte schattige maar toch kwaadaardige konijntjes om zo veel mogelijk ijs met de smaak van wortel (je zou het maar lusten) te bemachtigen in dit mooie puzzelspel.

De ene konijn bezit de wapens, de ander de zak waarin de buit terecht kan. In totaal kan je schieten met drie verschillende wapens en het doel is om op slingerende plankjes te schieten waarop het ijs staat en andere objecten die als buit kunnen dienen. Schiet op een slimme manier op de plankjes zodat je alle objecten in de zak vangt én je op de weg naar beneden alle drie de wortels meepikt.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


All-in-1 Logic GameBox voor iPhone

Tien spellen van topkwaliteit samen in slechts één applicatie, wie wil dat nou niet? Speel tien verschillende hersenkrakers op je iPhone of iPod touch die in totaal meer dan maar liefst 3.000 levels naar deze app brengen.

All-in-1 Logic GameBox bevat de volgende spelletjes: Cookies!, Neon, Round Round, Stickies, Parking Lot, Labyrinth, Fill the Pot, Flip It, Arithmeti en Paratroopers. Spelletjes waarmee je voorlopig dus nog even zoet mee bent!

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


DrawOnMap voor iPhone

Het overkomt iedereen wel eens: je moet aan een vriend of vriendin uitleggen op welke locatie je precies staat om elkaar te vinden. Dit kan behoorlijk lastig zijn vooral als je weet dat het veel gemakkelijker kan met je iPhone!

Met DrawOnMap laad je gemakkelijk een kaart van de locatie waar jij je op dat moment begeeft en je kan er met verschillende kleuren en diktes op schrijven en kleuren. Zo kan je precies de weg wijzen aan je vriend of vriendin. Moet je de kaart natuurlijk niet vergeten te versturen aan hem of haar via de bekende communicatie-mogelijkheden.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN

Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord