Apple brengt iPhoto voor iPhone en iPad uit

iphoto iphone ipad appApple heeft het, van de Mac bekende, foto-programma iPhoto nu ook uitgebracht voor de iPhone en iPad. Op de iPhone 4 en op de nieuwe iPad zullen je foto's werkelijk prachtig worden weergegeven en natuurlijk kunnen ze, op een Apple-manier, direct bewerkt worden vanaf je iOS-device.

In iPhoto kan je snel en makkelijk bladeren door je foto's en zo snel bij die ene foto komen die je wilde bekijken of bewerken. Foto's die op elkaar lijken, omdat je dezelfde foto meerdere keren hebt genomen, worden automatisch samengevoegd waarna je gemakkelijk de beste foto kan kiezen om te bewaren.

Screenshot

Het bewerken van foto's in iPhoto is in een fluitje van een cent gebeurd. Luchten, achtergronden en andere delen van een foto kan je aanpassen door er simpelweg over te vegen. Je kunt bij het bewerken gebruikmaken van verschillende slimme tools zoals de witbalanssloep en de horizondetector. Ook is het natuurlijk mogelijk om bijzondere effecten aan je foto's toevoegen om ze nog specialer te maken.

Een bijzondere toevoeging die we niet eerder zagen op de Mac is fotoverslagen. Met deze nieuwe functie maak je verslagen van je foto's in een prachtige lay-out. Eigen bijschriften, kaarten, datums en ook het weer kunnen niet ontbreken. De fotoverslagen kan je zelfs via iCloud publiceren als webpagina.

Screenshot

iPhoto voor iPhone en iPad is voor een kleine prijs te koop in de App Store, namelijk voor slechts €3,99.


iPhoto voor iPhone & iPad

Prijs: € 3,99

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord