Number Rush voor iPad nieuw uitdagend spel met nummers

number rush iphone ipad appIn het nieuwe spel Number Rush voor iPad is optellen het enige dat je moet kunnen. In het spel worden je kwaliteiten in het zoeken en onthouden van getallen op de proef gesteld en snelheid is daarbij heel belangrijk!

Number Rush kan je spelen in drie verschillende modi. De eerste, Free Play, is er voor degene die topscores neer willen zetten. Je krijgt een scherm te zien met alle getallen tot en met 60 op willekeurige plaatsen. Taak aan jou is om van getal 1 op te tellen naar het getal 60 in de snelst mogelijke tijd.

Screenshot

In 'Time attack' wordt het spel uitdagender gemaakt. Binnen deze modus vind je weer vier onderliggende modi. In 'Classis' krijg je hetzelfde speelveld als in Free Play alleen wordt per level een tijdslimiet gegeven en zijn de getallen tot waar je moet tellen verschillend. In 'Moving' bewegen de getallen in het speelveld ook nog eens en veranderen daardoor steeds van plaats waardoor het spel een stukje lastig wordt, want ook nu wordt een tijdslimiet gegeven. 'Rush' wordt nog lastiger; daar staan de getallen weliswaar weer stil maar moet elk nummer binnen drie seconden gevonden worden. Tenslotte wordt het in 'Crazy' helemaal mal. Daar bewegen de letters én moet je binnen twee seconden een getal vinden.

In de derde modus, VS, kan je tegen een medespeler spelen. Het scherm wordt dan in tweeën gesplitst waarna je de strijd met elkaar aangaat. Wie telt en vindt het snelst?

Screenshot

Omdat het vandaag internationale vrouwendag is, is het spel vandaag ook nog eens voor niets te downloaden! Normaal gesproken is de app in de App Store te downloaden voor 79 cent.


Number Rush voor iPad

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord