Apps Voor Niks: Jump Out!, GroupShot en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

jump out appVandaag in Apps Voor Niks: Help de onschuldige muggen te ontsnappen in Jump Out, ontdek nieuwe muziek in Discovr Music en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg vanaf nu ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Jump Out! voor iPhone & iPad

In Jump Out! Help je onschuldige muggen te ontsnappen uit een lab door naar een gat te springen. De muggen bevinden zich op een ronddraaiend tandwiel. Om de muggen af te schieten en hen zo de weg naar de uitgang te leiden trek je je vinger naar achter en schiet je de muggen wel als een katapult.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Discovr Music voor iPhone & iPad

In Discovr Music kan je nieuwe muziek ontdekken om toe te voegen aan je iTunes-bibliotheek of andere muziekverzameling. Je start door een artiest of nummer in te tikken dat jij leuk vindt. De app zoekt vervolgens naar soortgelijke nummers en laat deze zien als een soort spinnenweb. Vervolgens kan je ook op de gevonden suggesties weer doorzoeken naar andere nummers.

Door tweemaal op een artiest te tikken kan je luisteren naar previews van nummers (en eventueel kopen) en YouTube-filmpjes bekijken.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


GroupShot voor iPhone

Group Shot helpt je om van alle mislukte groepsfoto's één perfecte foto te maken.

Kies simpelweg in de app alle foto's uit de reeks van gemaakte groepsfoto's en kies daarvan de beste. In deze foto kan je met je vinger het gezicht inkleuren die niet is gelukt. Vervolgens herkent de app automatisch het gemarkeerde gezicht in de andere foto's uit de reeks waarna je hieruit het beste gezicht kiest. Deze stappen kan je herhalen totdat je alle gezichten perfect op de foto hebt staan.

Het resultaat kan je delen via e-mail, Twitter of Facebook.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN

Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord