Munch Time populaire game voor iPhone en iPad met hongerige kameleon

munch time iphone ipad appHet nieuwe spel Munch Time bestormd sinds de lancering in de App Store de hitlijsten van zowel iPhone-games als iPad-games. In dit nieuwe spel, waarbij je weer een nieuw schattige karakter ontmoet, help je een kameleon aan zijn lunch.

De hongerige kameleon Munch gebruikt in alle 42 levels zijn lange en sterke tong om bij zijn maaltijd te komen. Door op bloemen te tikken in het speelveld kan je de tong van Munch vastkleven aan elke bloem. Verschillende bloemen hebben verschillende reacties op de bewegingen van Munch. Op deze manier swingt Munch door het level heen, pakt alle drie de sterren en arriveert uiteindelijk bij zijn bestemming: zijn lunch.

Screenshot

Maar of dat gaat lukken dat ligt natuurlijk aan jou. Het spel vergt namelijk ook denkvermogen. Een level moet in de juiste volgorde gespeeld worden, wil je de finish bereiken. Bloemen kunnen in een level namelijk ook verschillende kleuren hebben en de kameleon moet in de juiste kleur veranderen om gebruik te maken van deze bloemen. Je kunt de kleur van Munch veranderen door gebruik te maken van speciale vliegjes die in het spel rondvliegen.

Screenshot

Meer levels zijn natuurlijk altijd welkom in Munch Time aangezien je het aantal van 42 snel uitgespeeld hebt. Al met al een mooi spelletje met prima graphics en een leuke gameplay.


Munch Time voor iPhone & iPad

Prijs: € 0,79 / € 1,59 voor HD-versie

» VOOR IPHONE » VOOR IPAD

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord