Apps Voor Niks: Slash Dojo, Campass en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

slash dojoVandaag in Apps Voor Niks: Een kopie van Fruit Ninja maar die toch ietsje anders is, een combinatie van een camera en een kompas en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg vanaf nu ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Slash Dojo voor iPhone

Slash Dojo is een kopie van het populaire Fruit Ninja maar biedt je nieuwe uitdagingen. Het gaat in Slash Dojo niet om highscores maar je werkt met levels in drie verschillende modi waarin je telkens een opdracht krijgt. Zo mag je in een level bijvoorbeeld geen banenen en aardbeiden doorsnijden en dat maakt het spel toch anders Slash Dojo!

Screenshots

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Compass voor iPhone & iPad

Campass combineert een fotocamera met een kompas. Met deze app maak je dus foto's waarop je ook een kompas vindt met de richting waarnaar de foto gemaakt is. Handig voor als je bijvoorbeeld huizen bezichtigd.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


FlickPig voor iPhone & iPad

Drie kleine spaarvarkens zijn beroofd van hun eigen spaarvarkens en al die munten, die willen ze terug! Tijdens de vlucht van de jattende wolfen verliezen zij op hun weg allerlei munten die jij moet oppakken.

De drie varkens rennen naast elkaar maar kunnen ook op elkaar. Door te swipen plaats je het ene varken op het andere. Zo kan je hindernissen ontwijken en pak je hogere munten ook mee.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN

 

Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord