Pocket Doorbell voor iPhone is de deurbel anno nu

pocket doorbell iphone appPocket Doorbell kan je de deurbel van het jaar 2012 noemen. Met deze deurbel anno vandaag op je iPhone is het enige dat je hoeft te doen, als je voor het huis van een vriend of familie staat, de app starten en op de knop drukken. De app stuurt dan automatisch een tekstbericht met teksten zoals 'Hé, ik sta voor je deur. Kan je open doen?'

De app werkt met de adressen van je vrienden die je hebt toegevoegd in je contactenlijst. Aan de hand van je huidige locatie weet je app wanneer je in de buurt bent van de voordeur van het huis een vriend of vriendin en laat zijn of haar naam zien op een naamplaatje. Je kunt vervolgens op de digitale deurbel drukken en de app stuurt direct een vooringestelde sms of laat je de betreffende persoon bellen.

Wanneer je voor iemands deur staat waarvan je het adres niet hebt toegevoegd in je adresboek dan biedt de app een andere oplossing. Wanneer je op de deurbel drukt, vraagt de app je om de huidige locatie aan een contact te koppelen. De volgende keer dat je voor de deur weet de app dan bij wie je 'aanbelt'.


Pocket Doorbell voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord