PiggyAlarm voor iPhone houdt bij hoe vaak jij gesnoozed hebt

piggy alarm iphone appWe kennen allemaal het gevoel van vroeg opstaan en dus ook het gevoel als de wekker gaat en je hand meteen naar de snooze-knop gaat. Deze snooze-functie is uiteraard ook aanwezig in de nieuwe wekkerapp PiggyAlarm. Maar de snooze-knop in deze app is wel heel speciaal.

In PiggyAlarm wordt bijgehouden hoe vaak je in de ochtend, voordat je opstaat, de snooze-knop ingedrukt hebt. Je kunt zelf de snooze-tijd van de knop instellen. Je hebt de keuze uit 5, 10, 20 en 30 minuten. Op die manier kan de app ook berekenen hoe lang je extra bent blijven liggen om nog even op één oor te kunnen liggen. Wanneer je dan eindelijk de wekker uitgezet hebt, kan je zien hoe vaak je gesnoozed hebt en hoeveel minuten het uiteindelijk heeft geduurd van het moment dat de wekker voor het eerst afging en het moment dat je uit je bed kwam.

Screenshots

Het is ook mogelijk om een overzicht van de laatste twee weken te bekijken met de gemeten 'snooze-statistieken'. PiggyAlarm is dus een ideale app om jezelf eens te controleren hoe snel of juist hoe langzaam jij onder de dekens vandaan komt. Maar PiggyAlarm is natuurlijk ook uitstekend te gebruiken als 'normale wekker'.


PiggyAlarm voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord