Apps Voor Niks: PipeRoll 2 Ages, Shot MeMo en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

piperoll agesVandaag in Apps Voor Niks: Pijpleidingen aanleggen in de verleden tijd, een app waarmee je notities met foto's maakt en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg vanaf nu ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Piperoll 2 Ages voor iPhone & iPad

In PipeRoll 2 Ages heb je de taak gekregen om een goedwerkend waterleidingsysteem op te zetten en zo verschillende historische objecten van water en andere vloeistoffen te voorzien. Door stukjes leiding te draaien, verbind je het ene stuk met het andere stuk net zo lang totdat het water of de vloeistof goed doorstroomt.

Prijs: Tijdelijk gratis

» VOOR IPHONE » VOOR IPAD


Shot MeMo voor iPhone

In Shot MeMo voor iPhone kan je gemakkelijk een notitie maken en daaraan een foto toevoegen. Je kunt de foto direct maken met je camera of je kiest er één uit je bestaande albums. Ideaal voor als je een notitie wilt maken van een uitdraaisel of als je aan een foto een onderschrift toe wilt voegen!

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Rat On A Skateboard voor iPhone & iPad

Ratty is terug en dit keer op een skateboard. Maak stunts en baan je een weg door meer dan 50 verschillende parcours of ga steeds een uitdaging aan in willekeurig gecreërde tracks.

Je bedient Ratty in Ratty On A Skateboard voor iPhone en iPad door op het scherm te drukken, dan zal Ratty met het skateboard gaan springen. Door in de lucht op het scherm te tikken zal je tricks kunnen uitvoeren en meer punten scoren.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN

 

Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord