Camera+ voor iPhone geüpdate naar versie 3

camera plus iphone appAls er een fotografie-app uit de App Store prima kan dienen als vervanging voor de standaard Camera-app op je iPhone dan is het wel Camera+. Ontwikkelaar tap tap tap heeft onlangs een update uitgebracht voor de app waardoor de app nu beschikt over nog meer functies.

Allereerst is in versie 3 het app-icoon van de app verbeterd. Nog steeds hetzelfde icoon als je gewend bent maar alleen nog beter afgewerkt. Daarnaast kan je vanaf nu foto's via meer sociale netwerken delen met je vrienden en is het delen van je foto's nu nog makkelijker en sneller dan ooit.

Screenshots

Naast een nieuw icoon en verbeterde sociale functies kan je in Camera+ nu ook meerdere foto's vanuit je filmrol tegelijkertijd importeren. Ook zijn de prestaties van de app in meerdere onderdelen van de app verbeterd.

De bovengenoemde functies en verbeteringen zijn slechts een greep uit de lijst die je in de App Store kan vinden. De app is overigens nog steeds voor €0,79 te downloaden en is daarmee nog steeds in de aanbieding. Wacht dus niet te lang als je de app nog niet in je bezit hebt want de app is het bedrag van minder dan een euro zeker waard.


Camera+ voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord