Apps Voor Niks: Chicken Out!, Word Ring en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

chicken outVandaag in Apps Voor Niks: Pijpleidingen aanleggen in de verleden tijd, een app waarmee je notities met foto's maakt en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg vanaf nu ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Chicken Out! voor iPhone

In Chicken Out! voor iPhone begin je elk level met een aantal kippen op een speelveld onderverdeeld in rijen met vakjes maar er mag er slechts één overblijven. Je moet dus alle andere kippen, door elk level in de juiste volgorde te spelen, van het speelveld duwen maar dat kan alleen als de kip waarmee je gaat duwen in dezelfde rij staat als de kip die je hardhandig wilt gaan wegbeuken.

Aan levels heb je in Chicken Out! geen gebrek. Het spel bevat namelijk maar liefst 180 levels waarin je allerlei verschillende soorten kippen zal tegenkomen.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Word Ring voor iPhone & iPad

In Word Ring speel je met een draaibare cirkel gevuld met letters en daar komen steeds meer letters bij die uit de lucht op het ronde speelveld vallen. Aan jou de taak om van de letters (het liefst zo lang mogelijke) woorden te maken om zo letters vrij te spelen. Hoe verder je in het spel komt, hoe sneller de letters uit de lucht komen vallen.

Het leuke aan Word Ring is dat het spel in vijf verschillende talen te spelen is, inclusief Nederlands!

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Hours Keeper voor iPhone

Houd de uren die je hebt gewerkt gemakkelijk en snel bij met Hours Keeper voor iPhone. In deze app kan je meerdere werkgevers toevoegen en kan je van elke dag het aantal gewerkte uren invullen. Ook kan je bij het begin van je werkdag de klok starten en deze stopzetten aan het einde van de dag.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN

 

Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord