Rumble voor iPhone nieuw Wordfeud-alternatief van Nederlandse bodem

rumble iphone appHet nieuwe woordenspel Rumble voor iPhone en iPod touch begint al goed aan te slaan. In dit nieuwe, van Nederlandse bodem, alternatief op online spelletjes zoals Wordfeud en Draw Something is het bedoeling in twee minuten tijd zo veel mogelijk woorden te maken.

Je speelt het spel tegen een vriend of tegen een willekeurige tegenspeler. Elk spel heeft drie ronden die elke speler iedere ronde twee minuten de tijd geeft om zo veel mogelijk woorden te maken. Dit doe je door de weergegeven letters en deze met elkaar te verbinden totdat een correct woord wordt gevormd. Op die manier scoor je punten.

Screenshots

Om extra bonuspunten te verdienen en zo meer kans te hebben je tegenstanders te kunnen verslaan kan je gebruikmaken van de bonusletters die de waarde van de aangegeven letters verhogen.

Het spel kent ook een oefenronde waarin je in je eentje, dus zonder tegenstander, rustig kan oefenen met het vormen van woorden. Deze is echter alleen beschikbaar in de Premium-versie die binnen de app te koop is voor €2,39.


Rumble voor iPhone

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord