Apps Voor Niks: Old School Race, Mr. Chiizu en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

old school raceVandaag in Apps Voor Niks: een racespel bekend van het speelgoed van vroeger, een combi van Cut the Rope en Doodle Jump en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Old School Race Pro voor iPhone & iPad

In Old School Race heb je geen skills nodig om een auto in dit spel te besturen. Het enige dat je bedient is namelijk het gaspedaal. De auto's zitten namelijk gekoppeld aan een elektrische baan zoals je waarschijnlijk nog wel kent als het autospeelgoed waar je vroeger mee gespeeld hebt.

Je hebt in totaal keuze uit 15 verschillende banen en 16 verschillende auto's. De iPad-versie biedt een multiplayer-modus aan.

Prijs: Tijdelijk gratis

» VOOR IPHONE » VOOR IPAD


Mr. Chiizu Plus voor iPhone & iPad

Maak iets grappigs en vrolijks van je foto's met Mr. Chiizu voor iPhone en iPad. In deze app kan je je eigen foto's op je eigen manier decoreren met allerlei soorten objecten, randen en thema's. Daarnaast kan je tekstballonen en eigen tekeningen toevoegen aan een foto en hem vervolgens delen met je vrienden via de bekende sociale netwerken of via e-mail.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Always Up! Pro voor iPhone & iPad

Een combinatie van Doodle Jump en Cut the Rope, dat moet wel een enorm leuk spel zijn. Always Up! bewijst dat en combineert beide games tot één. De bedoeling is om via verschillende platformen te springen en onderweg zo veel mogelijk sterren te verzamelen om zo de maximale score te behalen.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord