Apps Voor Niks: Appetites, Lens+ en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

lensVandaag in Apps Voor Niks: het kookboek van de toekomst, bowlen in de oudheid en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Appetities voor iPad

Appetitis voor iPhone en iPad is een voorbeeld van het kookboek van de toekomst. In deze app vind je standaard 30 gerechten die je stap voor stap in video's worden uitgelegd om ze zelf te kunnen bereiden. De app is uit te bereiden met meer recepten die je via de app kan aanschaffen.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Cave Bowling voor iPhone & iPad

Ga terug in de tijd en doe mee met onze voorvaderen in Cave Bowling voor iPhone, iPad en iPod touch. Met je vinger richt je de bowling bal en laat je hem vliegen door een landschap gevuld met vreemde verschijnselen en prehistorische dieren.

Lukt het jou om alle kegels en alle botten om te gooien, zonder het enthousiaste publiek te raken, met slechts één bowlingbal?

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Lens+ voor iPhone

Met Lens+ voor iPhone kan je verschillende effecten kiezen bij het maken van een foto. Het resultaat van het effect op de foto kan je direct bekijken wanneer je de camera richt op datgene dat je wilt fotograferen. De lens van de camera je iPhone wordt dus als het ware verandert naar het effect van jouw keuze.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord