Apps Voor Niks: Pad & Quill, Smoody en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

pad quillVandaag in Apps Voor Niks: mooie notitieboekjes maken en opstapelen in Pad & Quill, test je vaardigheden in Smoody en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Pad & Quill voor iPhone & iPad

Notitieboekjes bijhouden op de ouderwetse manier op de nieuwerwetse manier op je iPad of iPhone? Met Pad & Quill maak je meerdere notitieboekjes aan die opgestapeld worden en elk een eigen naam kan geven. In de boekjes kan je vervolgens bladeren en nieuwe bladzijdes toevoegen met je eigen tekst.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Smoody voor iPhone

Een game die het goed weet te doen in de App Store is Smoody. Een spel waar je verschillende vaardigheden voor moet beheersen wil je het spel kunnen spelen. Welkom in de wereld van Smoodies! Lees ons review.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Timenotes voor iPhone

Aftellen naar een belangrijke dag of gebeurtenis? Krijg een overzicht met Timenotes voor iPhone en iPod touch. Je voegt in deze app een gebeurtenis in, selecteert datum en tijdstip en de app telt af op jaren, dagen, minuten en seconden. Alle aftelklokken komen overzichtelijk in één overzicht te staan en je kunt voor elke gebeurtenis uit verschillende achtergronden kiezen.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


DMD Panorama voor iPhone

Panorama-foto's maken kan helaas niet met de standaard Camera-app op je iPhone, iPad of iPod touch. DMD Panorama maakt het mogelijk en werkt uitstekend. Met deze app maak je eenvoudig een panorama-foto waarna je deze direct met je vrienden kan delen via Twitter, Facebook of e-mail!

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord