MagicReader voor iPad: bladzijdes omslaan met bewegingen van je gezicht

magicreader ipad appDe nieuwe iPad-app MagicReader is niet zo maar een pdf-reader voor je iPad. Hij bevat namelijk een wel heel speciale feature. Naast het bladeren door pdf-bestanden met je vingers, kan je in deze app namelijk ook bladzijdes omslaan door middel van bewegingen van je gezicht.

Zodra je een boek, recept of notenboek in MagicReader geopend heb, heb je zelf de keuze of je de gezichts-functie aanzet of niet. Wanneer je er graag gebruik van maakt, omdat je bijvoorbeeld beide handen gebruikt om piano te spelen of vieze handen van het koken hebt, verschijnen er boven in beeld twee sterretjes. Wanneer deze blauw kleuren, heeft de app je gezicht herkend en kan je door je hoofd naar links of rechts te draaien de bladzijde van het geopende pdf-bestanden omslaan.

Door je hoofd naar links te draaien ga je een bladzijde verder, door je hoofd naar rechts te draaien ga je een bladzijde terug. In de onderstaande video zie je enkele voorbeelden van momenten waarop de app goed van pas kan komen:

Trailer

De ontwikkelaar wil het naast het omslaan van bladzijdes in de toekomst ook mogelijk maken om met meerdere bewegingen van je gezicht, andere functies in de app uit te laten voeren.


MagicReader voor iPad

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord