Ideeën snel omgezet in tekst met Drafts voor iPhone

drafts iphone appIedereen heeft het wel eens meegemaakt: je krijgt een (briljant) idee in je hoofd dat je gewoon op móet schrijven om te voorkomen dat je hem vergeet. Er zijn al langer apps die dit voor je kunnen doen maar in de nieuwe app Drafts kan dit wel heel snel.

Zodra je de app opent kan je direct beginnen met het tikken van een draft, zoals dat in de app genoemd wordt. Hier tik je dat ene briljante idee of andere notities zoals een taak of bezigheid. Vervolgens wordt je draft automatisch opgeslagen maar je kunt er ook voor kiezen om de draft te delen via Twitter en ook dit kan heel snel dankzij de gebruikte Twitter-integratie van iOS 5. Handige Twitter-gerelateerde functie is dat de app tijdens het tikken bijhoudt hoeveel woorden en karakters je hebt gebruikt.

Screenshots

Naast het tweeten van een draft biedt Drafts nog veel meer mogelijkheden voor een notitie. Je kunt een draft vanuit de app namelijk ook direct mailen of kopieëren naar het klembord. Daarnaast kan je tekst geschreven in Markdown omzetten naar HTML en zo een e-mail in HTML-taal verzenden.


Drafts voor iPhone

Prijs: € 0,79

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord