Apps Voor Niks: EK-2012-PRO, Chronograph en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

ek-2012-proVandaag in Apps Voor Niks: helemaal op de hoogte van het EK 2012 met EK-2012-PRO, prachtige horloges op je iPad en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


EK-2012-PRO voor iPhone

Het EK 2012 begint weer in juni van dit jaar en als voetbalfan moet je natuurlijk wanneer dan, waar dan ook op de hoogte blijven van standen en uitslagen. Eén van de manieren om dit voor elkaar te krijgen is het installeren van EK-2012-PRO op je iPhone. Met deze app heb je het complete programma bij de hand, live standen, uitslagen en nog veel meer.

Laten we vooral ook niet de notitificatie-functie vergeten. Je krijgt namelijk automatisch een melding wanneer een wedstrijd begint en wanneer een doelpunt gescoord wordt.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Chronograph voor iPhone & iPad

Chronograph voor iPhone en iPad is een schitterende app omdat hij nou eenmaal schitterende digitale, maar toch analoge, horloges bevat. In de app kan je naast de tijd ook de stopwatch-functie van het horloge gebruiken op je iPhone en iPad. Door op de knoppen te drukken laat je de wijzertjes op het horloge lopen en kan je de stopwatch gebruiken.

In de app heb je keuze uit vijf verschillende horloges.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Stick Stunt Biker HD voor iPad

Race op een stuntbike over uitdagende parcours waarin je moet springen, loopings moet maken en verschillende obstakels tegenkomt zoals vuur en andere grappige objecten. Je bestuurt de bike met zo min mogelijk controllers; je kunt alleen gasgeven of remmen.

Je hebt de keuze uit verschillende parcours met verschillende moeilijkheidsgraad. Naast een parcours kan je ook zelf een motorfiets uitkiezen en je kan het weer bepalen.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord