Websites als magazines lezen met Google Currents voor iPhone en iPad

google currents iphone ipad appDe recent uitgebrachte Google-app Currents voor iPhone en iPad laat zich het beste omschrijven als een nieuw boertje van Flipboard en Pulse. Met deze nieuwe app kan je onderuitgezakt en ongestoord nieuwswebsites en RSS-feeds lezen als iPhone- of iPad-magazine.

Standaard beschik je in Google Currents over enkele bekende nieuwsbronnen maar uiteraard is het mogelijk om ook je eigen favoriete websites toe te voegen. Je kunt daarvoor het zoekveld gebruiken of je kunt RSS-feeds toevoegen via Google Reader.

Screenshot

Nadat je de gewenste websites hebt toegevoegd aan je bibliotheel krijgen ze elk een eigen blokje op jouw persoonlijke voorpagina. Nadat je ze opent kan je ze als magazine met allemaal nieuwsblokjes lezen en artikelen openen en eventueel delen met je vrienden via verschillende netwerken.

Google Currents is een universele, gratis app en werkt alleen met een Google-account. Ook onze website is beschikbaar in Google Currents. Zoek in het zoekveld naar iLogs.nl en voeg ons toe!


Google Currents voor iPhone & iPad

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord