Apps Voor Niks: Slow Message, Jewel Frenzy en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

slow message_avnVandaag in Apps Voor Niks: d-mails met vertraging versturen met Slow Message, een gratis kopie van Bejeweled en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Slow Message voor iPhone 

Met Slow Message voor iPhone kan je e-mails opstellen die je pas de volgende dag, week, maand of zelfs jaar wilt laten verzenden. Je hebt er dan geen omkijken meer naar, maar de ontvanger ontvangt de e-mail toch keurig netjes in zijn inbox.

Helaas is het niet mogelijk om een exacte datum en tijd te kiezen. Beetje nutteloze toevoeging aan de app is de mogelijkheid om een e-mail een willekeurig aantal dagen, weken, maanden of jaren later te laten verzenden.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Jewel Frenzy voor iPhone & iPad

Je hebt vast en zeker wel eens gehoord van het ultra-populaire spelletje Bejeweled. Dit is een exacte kopie maar dat maakt de gameplay er natuurlijk niet slechter op, helemaal omdat deze kopie nu tijdelijk gratis is. Haal ook in Jewel Frenzy de hoogte score of race tegen de klok!

Het spel werkt als volgt: maak rijen van minimaal drie juwelen en je speelt ze weg!

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Discovr Apps voor iPhone & iPad

De App Store staat inmiddels vol met apps en om leuke apps te ontdekken voor je iPhone en iPad kan daardoor knap lastig zijn. Met Discovr Apps kan je op een unieke en leuke manier de leukste en handigste apps ontdekken.

Je start door een app te selecteren, vervolgens zoekt de app naar soortgelijke apps die in dezelfde genre vallen en laat deze als een soort spinnenweb zien. Tik dubbel op een icoon van een app om meer informatie te krijgen zoals beschrijvingen, screenshots en de download-link naar de App Store.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord