Apps Voor Niks: Deadlock Online, 4Steps en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

deadlock avnVandaag in Apps Voor Niks: allemaal spannende en leuke games! Een online shooter, denkpuzzels en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Deadlock: Online voor iPhone & iPad

Ga het gevecht aan met spelers uit de rest van de wereld in de iPhone- en iPad-shooter Deadlock. In online gevechten die je met of zonder je vrienden kan spelen heb je de keuze uit 30 verschillende wapens om de vijand mee te verslaan.

Voordat je online gaat, kan je in Deadlock ook offline eerst je schietvaardigheden oefenen om het spel even onder de knie te krijgen zodat je klaar bent voor het echte werk.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


4Steps voor iPhone & iPad

Puzzelen en 'je hersens trainen' in één, dat vind je in 4Steps. In deze app vind je verschillende puzzels verdeeld over 45 levels in totaal. Daarnaast vind je een Challenge Mode waarin je zo veel mogelijk opgaven goed moet beantwoorden in een opgegeven tijd.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Veggie Dog voor iPhone 

In Veggie Dog ontmoet je een bijzondere, kleine hond. Na een experiment eet dit hondje alleen nog maar groente. Help hem om alle groentes van de boer te stelen. Beweeg het dier over de boerderij zonder dat je in het zicht komt van de oplettende boer.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord