Apps Voor Niks: Smash Cops, iColorama en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

smash copVandaag in Apps Voor Niks: politie-achtervolgingen waarbij jij dit keer agent bent, foto's bewerken op je iPad en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Smash Cops voor iPhone & iPad

Achtervolg de daders in Amerikaanse politie-auto's in het iPhone- en iPad-spel Smash Cops. De televisie doet live verslag van de achtervolgingen vanuit de lucht en jij bestuurt met je vinger de politieauto om de auto van de dader te rammen en hem te arresteren.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


iColorama voor iPad 

Maak je eigen gemaakte foto's helemaal af en maak iets bijzonders met iColorama. Met deze app kan je veel verschillende effecten en filters toepassen op je foto's en nog veel meer bewerkfuncties gebruiken. Nadat je een foto bewerkt hebt, kan je hem vanuit de app direct delen met je vrienden en familie via Facebook, Twitter of Tumblr.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Siege Hero voor iPhone 

Slopen was nog nooit zo leuk als in Siege Hero. In dit spel voor de iPhone en iPod touch is het de bedoeling om een constructie te vernietigen en zo alle ridders en andere vechtersbaasjes uit te schakelen. Hetzelfde idee dus als die van Angry Birds. Toch is het spel iets heel anders dan de klassieker met de schattige vogeltjes. Niet alleen de karakters in het spel zijn anders maar ook de manier waarop je objecten naar de constructie werpt om deze vervolgens omver te krijgen. In plaats van vogels gooi je in Siege Hero met stenen, bommen, vuur en nog meer kwaadaardige wapens. Een ander verschil met Angry Birds is de manier waarop je gooit. In Siege Hero gooi je niet vanuit de zijkant naar het bouwwerk, maar vanuit de voorkant. Als speler gooi je alle wapens dus van je af. Je tikt op een plek in de constructie en het wapen zal zich vervolgens naar dit punt toewerpen. Preciezer gooien kan ook. Door even je vinger stil te houden op het scherm verschijnt een vergrootglas en kan je je doelwit nauwkeurig vaststellen.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord