Postcode Loterij Miljoenenjacht brengt eigen iPhone-app uit

miljoenenjacht iphone appHet spelprogramma Postcode Loterij Miljoenenjacht, dat momenteel op zondagavond te zien is op RTL 4, heeft deze week een eigen app uitgebracht voor iPhone. De bedoeling is dat kijkers, tijdens het kijken van het spel, meedoen op hun iPhone.

In de app komen tijdens de uitzending verschillende vragen voorbij die je binnen een bepaalde tijd moet beantwoorden. De vragen die gesteld worden, zijn opvallend genoeg niet hetzelfde als de vragen die in het programma worden gesteld. Je speelt dus alleen mee met andere gebruikers van de app. Aan het einde van elke vraag kan je zien welke antwoorden de meeste medespelers gekozen hebben. Aan het einde van de uitzending op televisie maakt Winston Gerschtanowitz de twee winnaars bekend.

Screenshots

Vanaf het volgende seizoen van Miljoenenjacht moet het mogelijk worden om live mee te spelen met het publiek. Op dat moment krijgen gebruikers van de app dus wel dezelfde vragen op hun scherm als de vragen in de studio.

Het is niet de eerste keer dat RTL met een iPhone-app komt waarmee je zelf ook aan een programma mee kan doen. Eerder kon dat namelijk ook bij The Voice of Holland met de Thuiscoach-app.


Postcode Loterij Miljoenenjacht voor iPhone

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord