Apps Voor Niks: Cycle Tracker Pro, Notable en meer voor iPhone en iPad vandaag gratis

cycle trackerVandaag in Apps Voor Niks: breng je fietstochten in kaart met Cycle Tracker Pro, leer alle muzieknoten en meer. Deze apps zijn vandaag, of voor een korte periode, gratis in de App Store te downloaden.

Volg ook ons nieuwe Twitter-account '@AppsVoorNiks'. Elke dag op de hoogte van de beste apps die tijdelijk gratis zijn!


Cycle Tracker Pro voor iPhone 

Zit je vaak op een sportieve manier op de fiets dan is deze app iets voor jou! Met deze app kan je gegevens van je fietstocht in kaart brengen. Zo kan je de route die je hebt gefietst bekijken op de kaart, je kan zien hoelang en hoe ver je hebt gefietst en nog veel meer interessante stastieken.

Naast het bijhouden van statistieken kan je in de app ook je muziek tijdens de fietstoch beheren. Je kunt onder andere een eigen Power Song instellen om nog even vol te houden!

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Postale voor iPhone  

Iedereen heeft wel eens een kaart gehad met de 'Groeten uit ...'. Met Postale voor iPhone kan je vanaf nu vanaf je vakantiebestemming een geheel persoonlijke kaart sturen naar je vrienden en familie om zo je reiservaringen te delen.

Start simpelweg met het kiezen van een layout voor de kaart, plaats één van je eigen foto's op de kaart en voeg een persoonlijke tekst toe. Digitale, gratis postzegel erop en de kaart kan verstuurd worden. Heel makkelijk, snel en persoonlijk!

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Notable voor iPhone & iPad 

Wil je snel, gemakkelijk en overal muzieknoten leren? Dat kan in Notable voor iPhone en iPad. In deze app kan je oefenen om alle muzieknoten snel te herkennen. Wanneer je denkt alle noten te kennen kan je de test maken waarin je punten en medailles kan winnen.

Prijs: Tijdelijk gratis

» DOWNLOADEN


Meer gratis apps?

 

De bovenstaande apps zijn tijdelijk gratis. Controleer altijd de actuele prijs van de app in de App Store.

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord