Track 8 voor iPad: een bijzonder stijlvolle muziekspeler

track8 ipad appBevalt de standaard muziekspeler op je iPad ook niet helemaal of is deze voor jou niet mooi genoeg? Dan zal je zeker eens Track 8 moeten proberen. Deze nieuwe muziekspeler voor iPad valt vooral op door de prachtige interface waarmee je door je muziek kan bladeren.

De app is opgebouwd met kleine en grote thumbnails van je albums. Deze thumbnails zijn terug te vinden in vier verschillende onderdelen in de app. In 'Home' vind je de laatst afgespeelde en toegevoegde muziek. Wanneer je liever op artiest zoekt kan je terecht in 'Artists' en zoek je liever op album dan kan je terecht in 'Albums'. Tenslotte vind je in 'Playlists' al je gemaakte afspeellijsten.

Screenshot

Een belangrijke functie in de app is de zoekfunctie. Zodra je de eerste letters van een nummer of artiest intikt, heb je grote kans dat je het nummer al in de lijst ziet opduiken.

De stijlvolle interface kan je ook nog naar eigen smaak aanpassen. In de app vind je bij de instellingen verschillende, mooie achtergronden of je kan een effen kleur kiezen.

Trailer


Track 8 voor iPad

Prijs: € 1,59

» DOWNLOADEN

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord