Apps voor iPhone en iPad tijdens het EK 2012

apps ek iphone ipad voetbalAanstaande vrijdag barst de strijd om de titel 'Europees Kampioen' weer los en uiteraard strijden onze oranje kampioenen mee! Tijdens het EK kleurt heel Nederland oranje, zo ook je iPhone, iPad en iPod touch! Met de onderstaande, gratis apps komt dat zeker goed!

OnsOranje voor iPhone & iPad

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws over ons oranje elftal met de officiële OnsOranje-app voor iPhone, een initiatief van de KNVB. Naast het nieuws ben je met deze app ook bij het goede adres voor de laatste uitslagen, standen en het programma van het EK van dit jaar en het is mogelijk om met je eigen vrienden een poultje te spelen.

Kom nog dichter bij Oranje met deze app!

Prijs: Gratis!

» VOOR IPHONE » VOOR IPAD


VI EK GUIDE voor iPad

Alle informatie over het EK-toernooi in Polen en Oekraïne en uitgebreide weetjes over de deelnemende landen en spelers vind je op je iPad met de EK GUIDE van Voetbal International. In het Dashboard van de app vind je de laatste ontwikkelingen rondom het EK. In Statistieken kan je enorm veel informatie en statistieken vinden over alle landen die meedoen en de spelers die zij inzetten. Ook is het mogelijk om twee spelers met elkaar te vergelijken que doelpunten, gele kaarten etc.

Een complete app dus voor op je iPad als je altijd en overal op de hoogte wilt blijven van het EK!

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN


IkCoachBERT voor iPhone & iPad

Geef live, tijdens elke EK-wedstrijd waarin oranje in actie komt, advies aan bondscoach Bert van Marwijk  vanaf je iPhone, iPad en iPod touch met de IkCoachBERT-app. Geef bijvoorbeeld aan wie jij graag gewisseld wilt zien en welke speler goed bezig is in de wedstrijd en welke niet. Ook kan je jouw favoriete opstelling doorgeven en de uitslag van de wedstrijd voorspellen.

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN


Zozulica voor iPhone & iPad

Tijdens het WK 2012 hadden we natuurlijk de Vuvuzela. Tijdens het komende EK in Polen en Oekraïne hebben we de onofficiële Oekraïense fluit; de Zozulica! Met deze app kan je je vrienden en familie het geluid laten horen en de fluit in stijl veranderen naar de kleuren van jouw land! Door op de fluit te drukken of je iPhone, iPad of iPod touch te schudden, gaat de fluit af.

In totaal heb je keuze uit vier verschillende soorten Zozulica-geluiden.

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN


Das Interland voor iPhone & iPad

Ga live te strijd aan tegen echte Duitser in een penalty-shootout in Das Interland. In het spel kom je via internet direct tegen een aartsrivaal te staan waarna jullie om de beurt penalty's zullen nemen en de bal van de tegenstander proberen tegen te houden.

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN


Remia EK voor iPhone

Hoe zeg je in het Pools 'Rondje voor de hele tent!' of in het Oekraïens 'Rode kaart!!' Kom er gemakkelijk achter met Remia EK voor iPhone. Deze EK Vertaler bevat een heleboel voetbalzinnen en andere zinnen die goed van pas komen als je het EK van dichtbij gaat beleven. Deze zinnen kan je in de app vertalen naar het Pools of Oekraïens.

Prijs: Gratis!

» DOWNLOADEN


Met de bovenstaande apps blijf je dus altijd en overal op de hoogte van EURO 2012! En de lijst wordt natuurlijk regelmatig bijgevuld!

AppLimited.nl gebruikt cookies om jouw bezoek aan onze website gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Lees meer
Akkoord